Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Joulupukki matkaan jo kävi – vuotuinen lahjamatka käynnistyi Napapiiriltä

Pukki lähti jakamaan joululahjoja maailman lapsille Joulupukin Pajakylästä Rovaniemeltä aatonaaton iltana. Arkistokuva vuodelta 2018. Laura Haapamäki / LEHTIKUVA

STT

Joulupukki on jälleen lähtenyt jokavuotiselle matkalleen pororeen kanssa Suomen Napapiiriltä. Pukki lähti jakamaan joululahjoja maailman lapsille Joulupukin Pajakylästä Rovaniemeltä aatonaaton iltana.

Tavallisesti runsas joukko ihmisiä on saattamassa pukkia matkalleen, mutta tänä vuonna koronaviruspandemian vuoksi Joulupukin lähtöä seurattiin virtuaalisesti. Nettilähetystä pystyi seuraamaan esimerkiksi Visit Rovaniemen nettisivuilta.

Joulupukki toivoi ennen lähtöään, että joulunaika tuo helpotusta vaikean pandemiavuoden jälkeen.

– Nyt on aika rauhoittua viettämään joulua lähimpien kanssa, mutta kannattaa muistaa myös ystäviä ja sukulaisia tai vaikka hyvänpäiväntuttuja, joihin voi olla yhteydessä monenlaisilla uusilla, erilaisilla tavoilla. Ei jätetä ketään yksin.

– Pysytään turvassa ja terveenä, muistetaan noudattaa kaikkia tärkeitä suosituksia ja ohjeita. Oikein hyvää joulua, Joulupukki toivoi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut