Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

MTV:n uutiset: Demarien piiriväen suosikki presidenttiehdokkaaksi on Eero Heinäluoma

Sdp:n piiripäättäjien suosikki presidenttiehdokkaaksi on nykyinen europarlamentaarikko Eero Heinäluoma. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

Viivi Salminen / STT

Sdp:n piiripäättäjien suosikit presidenttiehdokkaaksi ovat nykyinen europarlamentaarikko Eero Heinäluoma ja EU-komissaari Jutta Urpilainen, ilmenee MTV:n uutisten teettämästä kyselystä . Kolmantena oli Erkki Liikanen, joka sai Sdp:n piiriväeltä 13 prosentin kannatuksen.

MTV:n uutiset kysyi kuuden suurimman puolueen maakuntien piiripäättäjiltä, kuka on heidän suosikkinsa puolueensa seuraavaksi presidenttiehdokkaaksi vuoden 2024 vaaleissa.

Asema puolueen nykyisenä puheenjohtajana ei kaikissa puolueissa tarkoita suurta kannatusta presidenttiehdokkaaksi, sillä esimerkiksi Sanna Marin (sd.), Annika Saarikko (kesk.), Maria Ohisalo (vihr.) ja Petteri Orpo (kok.) eivät ole puolueväkensä suurimpia suosikkeja presidenttipelissä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut