Kiistellyn alkoholilain uhat jääneet suutariksi – THL:n tutkimusprofessori: "talousennusteetkin osuvat aika harvoin oikeaan"

Lakiuudistuksen jälkeen pienille panimoille tuli mahdollisuus perustaa myymälä käsityöläisoluelle, josta ne voivat myydä alle 12-prosenttisia tuotteita. Ella Karttunen

Kohuttu alkoholilain kokonaisuudistus astui voimaan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen nelosolutta, lonkeroa ja vahvaa siideriä on saanut myydä ruokakaupoissa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja