Kiistellyn alkoholilain uhat jääneet suutariksi – THL:n tutkimusprofessori: "talousennusteetkin osuvat aika harvoin oikeaan"

Lakiuudistuksen jälkeen pienille panimoille tuli mahdollisuus perustaa myymälä käsityöläisoluelle, josta ne voivat myydä alle 12-prosenttisia tuotteita. Ella Karttunen

Kohuttu alkoholilain kokonaisuudistus astui voimaan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen nelosolutta, lonkeroa ja vahvaa siideriä on saanut myydä ruokakaupoissa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja