Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

51-vuotias mies tuomittiin useiden poikien hyväksikäytöstä – houkutteli uhreja nettipeleissä

STT

Satakunnan käräjäoikeus tuomitsi maanantaina 51-vuotiaan miehen puolentoista vuoden ehdottomaan vankeuteen lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Mies tuomittiin viidestä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kolmesta lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin. Käräjäoikeuden mukaan miehellä oli kahdeksan uhria, kaikki iältään 10–13-vuotiaita poikia.

Mies tapasi uhrinsa nettipeleissä. Oikeuden mukaan mies lähetti osalle uhreista seksuaalisväritteisiä kuvia ja videoita. Mies pyrki myös sinnikkäästi tapaamaan lapsia siinä kuitenkaan onnistumatta.

Vankeustuomion lisäksi mies määrättiin maksamaan uhreilleen kärsimyskorvauksia yhteensä noin 17 500 euroa ja oikeudenkäyntikuluja noin 13 000 euroa.

Mies on myös aiemmin tuomittu lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista ehdottomaan vankeuteen. Tuolloin kyse oli vuosina 2017–2018 tehdyistä rikoksista. Nyt käsiteltyihin rikoksiin hän syyllistyi vuosina 2018–2019.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut