Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

OAJ tenttaa puoluejohtajien kantoja opetukseen ja koulutukseen

Puoluejohtajilta odotetaan OAJ:n mukaan vastauksia muun muassa siihen, kuinka turvataan laadukkaat koulutuspalvelut koko maassa ja millä keinoin turvataan pätevien opettajien saanti ja työhyvinvointi. -KOIVISTO ANTTI AIMO-KOIVISTO / LEHTIKUVA

STT

Puolueiden puheenjohtajat ottavat mittaa toisistaan koulutusta koskevissa kysymyksissä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n järjestämässä kuntavaalitentissä Helsingin Messukeskuksessa.

Puoluejohtajilta odotetaan OAJ:n mukaan vastauksia muun muassa siihen, kuinka turvataan laadukkaat koulutuspalvelut koko maassa ja millä keinoin turvataan pätevien opettajien saanti ja työhyvinvointi. Kantaa kysytään myös lähi- ja etäopetuksen järjestämiseen ja muihin ajankohtaisaiheisiin.

Tenttiin osallistuvat pääministeri Sanna Marin (sd.), kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.), kansanedustaja Petteri Orpo (kok.) tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko (kesk.), sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.), opetusministeri Jussi Saramo (vas.), oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.), kansanedustaja Sari Essayah (kd.) ja Nyt-liikkeen puheenjohtaja, kansanedustaja Harry Harkimo.

Tentti on osa opetus- ja kasvatusalan Educa-messuja. Opetus ja koulutus kuuluvat kuntien keskeisiin tehtäviin.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut