Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi otti kiinni rokotehuijauksista epäillyn naisen

Poliisi kertoo tiedotteessa, että nainen otettiin kiinni tänään Lappeenrannassa. / LEHTIKUVA

Minna Pulli / STT

Poliisi on ottanut kiinni naisen, jota epäillään Kymenlaaksossa Virolahdessa tapahtuneista rokotehuijauksista. Poliisin mukaan naisen epäillään eilen kaupitelleen koronarokotteita ovelta ovelle 150 euron hintaan. Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan STT:lle, että olettamuksena on, ettei kyse todellisuudessa ollut koronarokotteista.

– Näin voisi olettaa. (Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) Kymsotekin otti eilen kantaa ja sanoi, että ainoastaan heillä on aidot rokotteet, kommentoi komisario Jukka Tylli Kaakkois-Suomen poliisista STT:lle.

Tyllin mukaan ei vielä voida sanoa, kuinka monella ovella epäilty on käynyt, koska esitutkinta on vielä sen verran pahoin kesken.

– Useampia ilmoitus kuitenkin tuli eilen meille, hän lisää.

Eilisten ensitietojen mukaan epäilty on Tyllin mukaan esiintynyt ulkomaalaisena sairaanhoidon opiskelijana.

Nainen otettiin kiinni tänään Lappeenrannassa, poliisi kertoo tiedotteessa. Tyllin mukaan epäillyn jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten ja poliisille tulleiden vinkkien avulla.

Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan huomenna.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut