Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Anthony Fauci, Yhdysvaltojen allergia- ja tartuntatautiviraston johtaja ja presidentin neuvonantaja, kuuntelee Donald Trumpia koronavirustilannetta käsittelevässä tiedotustilaisuudessa 31. maaliskuuta 2020 Valkoisessa talossa. Fauci seurasi vakavana kuinka presidentti toi julki omaksumiaan näkemyksiä henkilöiltä , joiden puheilla ei ollut mitään tekemistä tieteen kanssa. Doug Mills / The New York Times

The New York Times -artikkeli: Yhdysvaltain johtava tartuntatautiasiantuntija Anthony Fauci kertoo, millaista työskentely Donald Trumpin kanssa koronakriisin keskellä oikeasti oli

Anthony Fauci on Yhdysvaltain johtava tartuntatautiasiantuntija ja seitsemän presidentin neuvonantaja. The New York Timesin erikoishaastattelussa hän kertoo, millaista työskentely Donald Trumpin kanssa koronakriisin keskellä oikeasti oli.

Tohtori Anthony Fauci on tehnyt kahta työtä lähes 40 vuoden ajan. Yhdysvaltain Kansallisen allergia- ja tartuntatautiviraston johtajana hän luotsaa yhtä maan johtavista tutkimuslaitoksista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja