Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

22-vuotiasta naista syytetään pienen lapsensa murhasta Vantaalla – käsittely alkaa käräjäoikeudessa

Epäilty henkirikos tapahtui viime keväänä huhtikuun lopulla Vantaan Kaivokselassa. Poliisin mukaan 22-vuotias nainen soitti itse hätäkeskukseen varhain aamulla ja kertoi, että oli surmannut lapsensa. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

Maria Rosvall / STT

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa alkaa tänään käsittely jutussa, jossa parikymppistä naista syytetään pienen lapsensa murhasta.

Epäilty henkirikos tapahtui viime keväänä huhtikuun lopulla Vantaan Kaivokselassa. Poliisin mukaan 22-vuotias nainen soitti itse hätäkeskukseen varhain aamulla ja kertoi, että oli surmannut lapsensa.

Poliisi on aiemmin kertonut, että lapsi oli noin kaksivuotias, mutta ei ole kommentoinut henkirikoksen tekotapaa tai mahdollista motiivia. Murhana tekoa tutkittiin osaltaan myös siksi, että epäillyn henkirikoksen uhrina oli puolustuskyvytön pieni lapsi.

Epäilty henkirikos tapahtui perheen kotona. Poliisin mukaan asunnossa asui naisen ja lapsen lisäksi myös lapsen isä, joka ei ollut paikalla teon aikaan.

Naiselle tehtiin esitutkinnan aikana mielentilatutkimus. Käräjäoikeuden kanta sen tuloksiin selviää vasta aikanaan annettavasta tuomiosta.

Käräjäoikeuden mukaan asiassa on esitetty pyyntö asian käsittelemisestä suljetuin ovin. Oikeus päättää käsittelyn ja asiakirjojen julkisuudesta käsittelyn aluksi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut