Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Harry ja Meghan vahvistivat pysyvänsä poissa hovin edustustehtävistä

Harry ja Meghan vetäytyivät viime vuoden maaliskuussa hovista ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Daniel Leal-Olivas / Lehtikuva

STT, AFP

Prinssi Harry ja hänen vaimonsa Sussexin herttuatar Meghan Markle eivät enää tule palaamaan hovin edustustehtäviin, hovi kertoi perjantaina.

Harry ja Meghan menettävät päätöksen myötä kaikki kuninkaalliset edustuksensa esimerkiksi hyväntekeväisyysjärjestöissä sekä Kansainyhteisön toimissa. Lisäksi Harry menettää kunniatehtävänsä armeijassa.

Harry ja Meghan vetäytyivät viime vuoden maaliskuussa hovista ja muuttivat Yhdysvaltoihin. Tuolloin sovittiin, että he harkitsisivat päätöstään vielä vuoden ajan.

Meghan Markle ja prinssi Harry avioituivat toukokuussa vuonna 2018. Heidän suhteensa julkisuuteen on ollut vaikea. Viime viikonloppuna kerrottiin, että pariskunta odottaa toista lasta. Pariskunnan esikoinen, Archie, syntyi toukokuussa toissa vuonna.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut