Ruokatunti: Alkossa työskentelevä Aija Saarinen suosittelee feta-parsakaalipiirakkansa seuraksi ranskalaista siideriä – "On mahdotonta sanoa, kuinka montaa tuotetta olen maistanut"

Ammatista on hyötyä kotikeittiössäkin. Aija Saarinen tietää, mitkä ruoat ja juomat sopivat parhaiten yhteen. Jussi Lopperi

Reseptien superhamstraaja. Sellaiseksi Aija Saarinen kutsuu itseään.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi