Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kaksi miestä murtautui tuusulalaiseen autoliikkeeseen ja vei mukanaan noin sadan auton avaimet – poliisi tutkii törkeänä varkautena

Varkaiden matkaan lähti yli sata kiloa painava avainkaappi. Kuvan autot eivät liity tuusulalaisliikkeeseen. / LEHTIKUVA

STT

Itä-Uudellamaalla Tuusulassa sijaitsevaan autoliikkeeseen murtauduttiin viikonloppuna perjantain ja lauantain välisenä yönä, kertoo poliisi.

Varkaiden matkaan lähti yli sata kiloa painava avainkaappi, jossa oli noin sadan autoliikkeessä myytävänä olevan auton avaimet, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä.

– Teko on tallentunut kiinteistön valvontakameraan, ja tallenteesta on nähtävissä, kuinka kaksi tekoon epäiltyä miestä kantavat kaapin autoon ja poistuvat paikalta autolla, Tyynelä sanoi tiedotteessa.

Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena. Autojen, joihin varastetut avainkaapin avaimet kuuluvat, yhteisarvo on poliisin mukaan noin miljoona euroa.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää asiasta mahdollisesti jotain tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin numeroon 0295 436 442 tai ilmoittamaan tietonsa sähköpostitse ryr.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut