Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kouvolalaisessa yksityistilaisuudessa mahdollisesti noin sadan henkilön joukkoaltistuminen – osallistujia eri puolilta Suomea

Henkilö on tuolloin ollut oireeton, mutta mahdollisesti tartuttava. Taru Hokkanen
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Mahdollisesti noin sata henkilöä on altistunut koronavirustartunnalle yksityistilaisuudessa Kouvolassa, kertoo Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote tiedotteessa.

Kouvolassa perjantaina 5.3. järjestettyyn yksityistilaisuuteen osallistuneella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Henkilö on tuolloin ollut oireeton, mutta mahdollisesti tartuttava.

Yksityistilaisuus järjestettiin katolisessa kirkossa Valimontiellä noin kello 10.30. Tilaisuuden jälkeen väki siirtyi toiseen tilaisuuteen noin kello 11.30 Kouvolan Helluntaiseurakunnan Betanian tilaan, jossa osallistujia on ollut enemmän.

Tilaisuuteen on osallistuttu eri puolilta Suomea.

– Mikäli tilaisuuteen osallistuneella on koronavirukseen sopivia vähäisiäkään oireita hänen tulee hakeutua herkästi koronavirustestiin, ohjeistetaan tiedotteessa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut