Kalanmaksa päätyy nykyisin usein minkinrehuksi ja biodieseliksi, vaikka se olisi terveellinen gourmet-herkku myös ihmisille – uskallatko kokeilla näitä reseptejä?

Uudet raaka-aineet kannattaa esitellä asiakkaille vähän kerrallaan, esimerkiksi maistiaisena pidemmän menun alussa. EEMELI SARKA

Suomessa viljellään vuosittain yli 14 miljoonaa kiloa kirjolohta ja siikaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi