Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kalanmaksa päätyy nykyisin usein minkinrehuksi ja biodieseliksi, vaikka se olisi terveellinen gourmet-herkku myös ihmisille – uskallatko kokeilla näitä reseptejä?

Uudet raaka-aineet kannattaa esitellä asiakkaille vähän kerrallaan, esimerkiksi maistiaisena pidemmän menun alussa. EEMELI SARKA

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 10/20.

Suomessa viljellään vuosittain yli 14 miljoonaa kiloa kirjolohta ja siikaa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.