Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hallituksen kehysriihineuvottelut päättyivät tältä yöltä – jatkuvat aamulla kello 9

Hallitus jatkaa kehysriihineuvotteluja pääministeri Sanna Marinin johdolla perjantaina kello 9. Heikki Saukkomaa / LEHTIKUVA

STT

Hallituksen neuvottelut Suomen talouden suuntaviivoista jatkuvat kolmatta päivää Säätytalossa. Neuvottelupöydissä istuttiin viime yönä myöhään. Valtioneuvosto tviittasi aamuyhden jälkeen, että neuvottelut olivat päättyneet torstain osalta.

STT:n tietojen mukaan kaikissa kysymyksissä päästiin selkeästi eteenpäin, mutta missään ei tullut täysin valmista. Myöhään illalla näytti kuitenkin siltä, että neuvottelutulos saadaan aikaan.

Valtioneuvosto kertoi Twitterissä, että neuvottelut jatkuvat aamuyhdeksältä johtoviisikon ja työryhmien työskentelyllä. Myös koko hallituksen on määrä olla koolla tänään.

Neuvottelujen vaikeinta kokonaisuutta taloudesta ja työllisyydestä ratkottiin eilen puheenjohtajien pöydässä. Muissa pöydissä edettiin muun muassa turpeeseen, verotukseen ja teollisuuden toimintaedellytyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Keskiviikkona alkanut riihi oli alun perin tarkoitettu kaksipäiväiseksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut