Liisa Helve-Sibajan kolumni: Sveitsiläinen haluaa syömään ystäviensä kanssa kantakuppilaansa, mutta se ei nyt onnistu – maan ravintola-ala on kriisissä ja moni yritys kaatuu konkurssiin

Tarjoilija tuo pöytään maitokahvia ja kananmunia, leipää, kaksi suklaasarvea korissa. Istun nahkatuolissa ja tunnen olevani niin Ranskassa kuin Zürichissä pystyy. Bistro on viehkeästi nuhruinen, tarjolla on lettuja, crêpe, sinisimpukoita ja sipulikeittoa, keskiviikkoisin elävää musiikkia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja