Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Seinäjoen tangomarkkinoita ei järjestetä tulevana kesänä – myös perinteinen Tangolaulukilpailu perutaan

Seinäjoen tangomarkkinoita ei järjestetä tänä vuonna. Kuvassa tangoparaatia kesältä 2019. / LEHTIKUVA

STT

Seinäjoen tangomarkkinoiden kesäfestivaalia oheistapahtumineen ei järjestetä tänä vuonna koronatilanteen vuoksi. Myös Tangolaulukilpailu perutaan, järjestäjät kertovat.

Tangomarkkinat järjestetään seuraavan kerran 6.–10. heinäkuuta 2022. Tangomarkkinoiden organisaatio kertoo aloittavansa suunnittelutyön jo ensi vuoden tapahtumaa varten.

– Ilmoitamme murtunein mielin, ettei Seinäjoen tangomarkkinoita juhlita kesällä 2021. Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken, Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala sanoo tiedotteessa.

Tangon sävellys- ja sanoituskilpailu etenee kuitenkin suunnitellusti tänä vuonna. Voittaja ja teoksen ensiesityksen ajankohta kerrotaan myöhemmin.

Viime sekä tämän vuoden tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat siirtyvät kesän 2022 tapahtumaan. Liput on myös mahdollista palauttaa heinäkuun loppuun mennessä.

Aiemmin suurien kesäfestivaalien perumisesta ovat ilmoittaneet muun muassa Seinäjoen Provinssi, Joensuun Ilosaarirock sekä Turun Ruisrock.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut