Kuusikumia lautaselle ja yövoiteeksi – hyödynnetäänkö metsästä saatava raaka-aine tulevaisuudessa?

Kuusikumia on tutkimuksissa eristetty eri menetelmillä. Kuvassa näkyvien esimerkkien väriero johtuu erilaisesta puhtausasteesta. Mamata Bhattarai

Kuusessa ja koivussa on ainesosa, jota esimerkiksi elintarvike- ja kosmetiikkateollisuus voisivat hyödyntää luontaisena stabilointiaineena.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi