Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Presidenttipari vastaanotti perinteisiä vapputervehdyksiä munkkien ja siman ääressä

Presidentin kanslian mukaan vapputervehdysten luovutus järjestettiin jo toista kertaa virtuaalitapahtumana, johon presidenttipari osallistui Mäntyniemestä. / MATTI PORRE/TASAVALLAN PRESIDENTIN KANSLIA HANDOUT / MATTI PORRE/TASAVALLAN PRESIDENTIN KANSLIA / LEHTIKUVA

STT

Presidentti Sauli Niinistö ja hänen puolisonsa Jenni Haukio ovat vastaanottaneet perinteisiä vapputervehdyksiä. Presidentin kanslian mukaan vapputervehdysten luovutus järjestettiin jo toista kertaa virtuaalitapahtumana, johon presidenttipari osallistui Mäntyniemestä. Molemmin puolin ruutua oli katettu munkkeja ja simaa. Kuvissa näkyi myös ilmapalloja ja serpentiiniä.

Ensimmäisenä presidenttipari vastaanotti tänä vuonna 100 vuotta täyttävän Folkhälsanin perinteisen hyväntekeväisyysvappukukan. Vappukukan luovutuksen jälkeen vuorossa oli Suomen Työväen Musiikkiliiton musiikkitervehdys. Liitto täytti viime vuonna 100 vuotta.

Presidentti vastaanotti myös Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan vapputerveiset. Tilaisuus päättyi Ylioppilaskunnan kvartetin lauluesitykseen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut