Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Attendon hoivakoti Villa Pentby siirtyy Raaseporin kaupungin vastuulle

Hoivapalveluja tuottava Attendo ja Raaseporin kaupunki ovat sopineet hoivakoti Villa Pentbyn siirtymisestä kaupungin vastuulle. Timo Jaakonaho / LEHTIKUVA

STT

Hoivapalveluja tuottava Attendo ja Raaseporin kaupunki ovat sopineet hoivakoti Villa Pentbyn siirtymisestä kaupungin vastuulle. Siirto astuu voimaan 24. toukokuuta, kertoo Attendo tiedotteessa.

Asukkaat voivat jäädä asumaan hoivakotiin, ja kaikille työntekijöille on tarjottu työpaikkaa kaupungin palveluksessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) antoi Attendolle maaliskuussa määräyksen lisätä henkilökuntaa Villa Pentbyn hoivakodissa. Attendon mukaan koulutetun hoivahenkilöstön saatavuus alueella on jo pitkään ollut haastavaa. Kaupungilla on sen mukaan yksittäistä toimijaa paremmat mahdollisuudet järjestää alueensa hoivakoteihin tarvittava määrä henkilökuntaa.

Raasepori vuokraa Villa Pentbyn kiinteistön Attendolta vähintään viideksi vuodeksi. Kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta sekä tekninen lautakunta hyväksyivät päätöksen tiistaina.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut