Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Varusmiesten lautasilla hernekeitto pysyy takuuvarmasti, mutta silakkalaatikkoa ei enää tarjota – tämän tietää Ritva Paavonsalo, jonka johtama Leijona Catering ruokkii tarvittaessa huomiseksi 70 000 ihmistä

Ritva Paavonsalo ja kolme muuta naista johtavat Puolustusvoimien ja muunkin valtiohallinnon ruokapalveluja. Leijona Catering Oy valmistaa päivittäin keskimäärin 70 000 ateriaa.

Pertti Ruohonen

Pertti Ruohonen

Leijona-kauluksiset kenraalit ovat vaihtuneet, mutta Puolustusvoimien ruokahuollosta vastaavan Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo, 61, on pysynyt tehtävässään yhtiön alusta asti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja