Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lady Gaga tv-ohjelmassa: Raiskaus johti myös raskauteen

Lady Gaga teki läpimurtonsa musiikkialalla vuonna 2008. AFP / LEHTIKUVA

STT

Popin supertähti Lady Gaga on kertonut uusia yksityiskohtia kokemastaan seksuaalisesta väkivallasta. Lady Gaga sanoi tv-ohjelmassa, että hän tuli raskaaksi 19-vuotiaana kokemansa raiskauksen seurauksena.

Raiskauksesta Lady Gaga oli kertonut ensi kertaa vuonna 2014. Aiemmin hän on myös sanonut raiskauksen suistaneen hänet psykoosiin.

Nyt laulaja paljasti, että raiskaaja oli musiikkialan tuottaja, ja että raiskaus tapahtui tuottajan kotona. Uudet tiedot uutisoitiin laajalti kansainvälisessä mediassa, kuten Guardian -lehdessä.

Raiskaajan nimeä solisti ei halua julkistaa. Hänen kertomastaan kävi nyt kuitenkin ilmi, että raiskaaja oli työtoveri. Laulajan mukaan tuottaja uhkasi polttaa kaiken Lady Gagan tekemän musiikin, jollei tämä suostuisi seksiin.

Lady Gaga teki läpimurtonsa musiikkialalla vuonna 2008, kolmisen vuotta raiskauksen jälkeen. Näyttelijänä hän on yltänyt Oscar-ehdokkaaksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut