Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lapsi löytyi kuolleena rantavedestä Tampereella, poliisi tutkii henkirikosta

Poliisi sai ilmoituksen epäillystä hukkumisesta Tampereen Lukonlahdella lauantaina iltapäivällä. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Tampereelta on löytynyt kuolleena lapsi rantavedestä, kertoo poliisi. Poliisin mukaan tapauksessa on syytä epäillä henkirikosta.

Tampereen poliisi sai lauantaina kello 14.25 hätäkeskukselta tehtävän onnettomuudesta, jossa henkilö oli pudonnut alas sillalta Pyhäjärventielle lähellä Hervannan liittymää. Tutkittaessa kyseistä onnettomuutta poliisi sai uuden ilmoituksen epäillystä hukkumisesta Tampereen Lukonlahdella. Tapahtumapaikalta oli löytynyt pieni lapsi rantavedestä kuolleena.

– Asiaa selvitettäessä oli syytä epäillä, että kyseiset tehtävät liittyvät samaan tapahtumaketjuun, ja että asiassa on syytä epäillä henkirikosta, poliisin tiedotteessa kerrottiin.

Sillalta pudonneen naisen epäillään surmanneen lapsensa, tiedotteessa myös kerrottiin. Nainen on vammojensa vuoksi hoidettavana sairaalassa.

Poliisi ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut