Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

IS: Lapsensa murhasta Tampereella epäilty nainen on 38-vuotias

Tampereella lauantaina kuolleen lapsen äitiä epäillään murhasta. Kuvituskuva Pirkanmaan käräjäoikeuden edestä. Kalle Parkkinen
Anna Kivinen

Anna Kivinen

Lauantaina tapahtuneen lapseen kohdistuneen henkirikoksen tutkinta etenee Sisä-Suomen poliisissa. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat. Poliisi kuulee nyt tapauksesta ilmoittaneita ja silminnäkijöitä.

Ilta-Sanomien mukaan murhasta epäilty on 38-vuotias, nimen perusteella kantasuomalainen nainen. Poliisi esittää häntä vangittavaksi keskiviikkona Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

IS: Tampereella lauantaina kuolleen lapsen äitiä epäillään murhasta

Lapsi löytyi kuolleena rantavedestä Tampereella, poliisi tutkii henkirikosta

Poliisi epäilee äidin surmanneen pienen lapsensa Tampereella

Poliisi pääsi kuulemaan naista alustavasti viikonloppuna. Kuulusteluja vaikeuttaa se, että epäilty on sairaalahoidossa. Hän putosi lauantai-iltapäivänä sillalta alas Pyhäjärventien ja Hervannan valtaväylän risteyksessä.

– Puhutaan vakavista vammoista, tutkinnanjohtaja Jari Luoto kertoi IS:lle.

Epäillystä rikoksesta, tekotavasta, motiiveista tai uhrin iästä tai sukupuolesta Luoto ei tutkinnan tässä vaiheessa kertonut. Lapsen kuolemaa tutkitaan murhana.

Hätäkeskukseen tuli lauantaina ensin ilmoitus naisen putoamisesta sillalta Tampereella. Pian sen jälkeen tuli ilmoitus Särkijärven rantavedestä kuolleena löydetystä lapsesta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut