Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Taide- ja kulttuurifestivaalien ja kesäteattereiden korona-avustukset haettavissa

Avustuksia taide- ja kulttuurifestivaaleille ja kesäteattereille voidaan jakaa yhteensä noin 9 miljoonaa euroa, jos eduskunta hyväksyy lisätalousarvioesityksen. PEKKA SAKKI / LEHTIKUVA

STT

Taide- ja kulttuurifestivaalien ja kesäteattereiden uuden korona-tukipaketin avustukset ovat haettavissa, tiedottaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Avustuksilla tuetaan yleishyödyllisenä toimintana järjestettäviä taide- ja kulttuurifestivaaleja, liiketaloudellisin periaattein toimivia taide- ja kulttuurifestivaaleja, joiden liikevaihto oli enintään 150 000 euroa vuonna 2019, sekä ammattimaista tai ainakin osittain taiteen ammattilaisia työllistävää kesäteatteritoimintaa.

Avustukset on tarkoitettu tukemaan toimintaa, joka on vaikeutunut tai estynyt koronapandemiasta aiheutuvien rajoitusten takia tämän vuoden alusta syyskuun loppuun saakka.

Avustuksia taide- ja kulttuurifestivaaleille ja kesäteattereille voidaan jakaa yhteensä noin 9 miljoonaa euroa, jos eduskunta hyväksyy lisätalousarvioesityksen. Tapahtuma-alalle on valmisteltu myös erillinen tapahtumatakuu.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut