Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-ikäinen mies kuoli ulosajossa Siilinjärvellä – poliisin mukaan tilannenopeus on voinut olla liian korkea

Siilinjärvellä sattui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuolemaan johtanut onnettomuus. Paula Pohjamo

STT

Pohjois-Savossa Siilinjärvellä on kuollut yksi ihminen henkilöauton ulosajossa, kerrotaan Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta STT:lle.

Komisario Hannu Virolaisen mukaan ulosajossa kuoli ajoneuvoa kuljettanut noin 50-vuotias mies. Autossa ei ollut muita ihmisiä. Turmassa ei ollut osallisena muita ihmisiä tai ajoneuvoja.

Ulosajosta tuli ilmoitus hätäkeskukseen puolen yön jälkeen sunnuntain puolella. Virolaisen mukaan ilmoituksen oli tehnyt ohikulkija.

Virolaisen mukaan onnettomuus tapahtui maaseudulla, eikä turmatie ole vilkkaasti liikennöity. Komisarion mukaan ajo-olosuhteet ovat myös olleet onnettomuushetkellä hyvät.

– Täällä on ollut hyvä keli, Virolainen kertoo.

Virolaisen mukaan poliisi selvittää onnettomuuden syytä, mutta liian korkean tilannenopeuden epäillään vaikuttaneen ulosajoon.

– Ilmeisesti liian kova tilannenopeus varmastikin on yksi tekijä, mutta sitä nyt selvitetään.

Poliisi epäilee, että siilinjärveläismiehen ohjaama auto lähti hallinnasta – kuljettaja löytyi menehtyneenä auton vierestä

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut