Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

HS: Norwegianin perutuista lennoista tiedot asiakkaan roskapostiin – "Kinkkinen tilanne", sanoo Kilpailu- ja kuluttajaviraston asiantuntija

Norwegian aloittaa kesäkuun lopussa lennot Helsingistä Ouluun, Tukholmaan, Osloon, Malagaan ja Alicanteen. Creative Commons
Rai Suihkonen

Rai Suihkonen

Norwegianin muuttuneita lentotietoja on jäänyt pimentoon, sillä yhtiön asiakassähköposteja on ohjautunut vastaanottajan roskapostiin, kertoo Helsingin Sanomat.

Norwegianin viestintäjohtaja Charlotte Holmbergh Jacobsson vahvistaa ongelman ja kertoo HS:lle, että lentoyhtiö aikoo sähköpostiviestien lisäksi lähettää muutoksista tekstiviestejä.

HS kertoi esimerkin matkustajasta, jonka lennon piti lähteä keskiviikkona Rovaniemelle. Matkustajalle selvisi vasta lentoasemalla, ettei lentoa ollut olemassakaan.

Toiselle perutulle lennolle pyrkinyt asiakas totesi lehdelle, ettei löytänyt lentoyhtiön viestiä edes roskapostistaan.

– Heidän mainoksensa kyllä tulevat läpi, mutta peruuntumisesta en ole saanut mitään tietoa, asiakas totesi HS:lle.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston erityisasiantuntija Annina Huolman sanoo HS:lle, että lennon peruuntumisviestin päätyminen roskapostiin on "kinkkinen tilanne",

– Monelle asiakkaalle massapostina lähtevissä viesteissä on se riski, että palvelu tulkitsee ne roskapostiksi. Jos lentoyhtiö on lähettänyt tiedon peruuntumisesta asianmukaiseen sähköpostiin, niin kuluttaja ei voi todennäköisesti vedota siihen, että tieto ei olisi tavoittanut heitä, Huolman toteaa HS:lle.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut