Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Outokummussa onnettomuuspaikka saatu raivattua eläinkuljetusrekan ja kahden henkilöauton kolaroitua

Ilmoitus onnettomuudesta tuli hieman ennen puolta viittä iltapäivällä. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Pohjois-Karjalassa Outokummussa on saatu raivattua onnettomuuspaikka eilen iltapäivällä tapahtuneen liikenneonnettomuuden jälkeen ja liikenne kulkee taas normaalisti, kertoo Itä-Suomen poliisi Twitterissä .

Liikenne valtatiellä 9 eli Kuopiontiellä oli onnettomuuden vuoksi kokonaan poikki iltapäivästä lähtien eläinkuljetusrekan ja kahden henkilöauton kolaroitua.

Mahdollisista henkilövahingoista ei ollut tiedotettu vielä alkuyöhön mennessä. Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan poliisi tiedottaa henkilövahingoista. STT ei saanut Itä-Suomen poliisia kiinni alkuyöstä.

Eläinkuljetusautossa oli kaikkiaan 54 nautaa. Pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Sami Meriläisen mukaan kaikkiaan 31 eläintä selvisi hengissä. Lopuista 23:sta osa kuoli jo onnettomuuden yhteydessä ja loput jouduttiin lopettamaan eläinlääkärin määräyksestä.

Sanomalehti Karjalaisen mukaan eläinkuljetusrekka oli osittain nurin ojassa.

Onnettomuus tapahtui Outokummussa Väärälammen kohdalla. Ilmoitus onnettomuudesta tuli hieman ennen puolta viittä iltapäivällä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut