Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Puuilon osakkeilla alettiin käydä kauppaa Helsingin pörssissä

Puuilo listautui Nasdaqin Main Market -listalle 24. kesäkuuta 2021. Kuvassa Nasdaq Helsingin onnittelu näkyy New Yorkin Times Squarella 7. kesäkuuta 2021. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

STT

Kaupankäynti halpakauppaketju Puuilon osakkeilla käynnistyi torstaina Helsingin pörssissä. Tee se itse -tuotteisiin erikoistunut liike on väliaikaisella prelistalla, kunnes kaupankäynnin päälistalla on määrä alkaa ensi viikon tiistaina.

Puuilo on kasvanut tasaisesti viime vuosina, vaikka koronakotoilun nostattama kodintuotteiden kysyntä näkyikin positiivisesti yhtiön myynnissä etenkin viimeisimmällä tilikaudella. Yhtiön liikevaihto oli liki 240 miljoonaa euroa, kun se edeltävällä tilikaudella oli 170 miljoonaa. Liikevaihto on tarkoitus kasvattaa noin 400 miljoonaan euroon.

Yhtiön listautuminen on kahdestoista listautuminen Helsingin pörssissä tänä vuonna. Vuoden kolmastoista listautuja on puupohjaista tekstiilikuitua kehittävä Spinnova , jonka osakkeilla kaupankäynti alkoi torstaina First North -kasvulistalla.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut