Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juhannusliikenne alkaa rauhoittua – tieliikenteen vilkkain hetki oli puoliltapäivin

Juhannusliikenteessä tänään vilkkain hetki oli puoliltapäivin, Fintrafficin Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrotaan.

Ysitiellä Tampereen pohjoispuolella oli puolenpäivän tienoilla hetkellisesti jonoutumista. Muuten liikenne on edennyt jonoutumatta.

Pääväylillä on tänään vältytty suurilta onnettomuuksilta.

Liikennekeskuksesta arvioidaan, että menoliikenne hiljenee kello 15:n jälkeen.

Fintrafficin Tampereen-tieliikennekeskuksen päivystäjän Risto Nurmisen mukaan liikennevirrasta teki sujuvaa se, että raskasta liikennettä on juhannuksen aikaan vähemmän.

– Liikennevirran nopeus on tasaisempaa, kun on vain tätä henkilöautoliikennettä.

Eilen torstaina liikenneonnettomuudet ruuhkauttivat paikoin liikennettä alkuillasta. Kuopion Jännevirran sillalla iltapäivällä sattuneessa nokkakolarissa kuoli yksi ihminen ja loukkaantui kaksi.

Yksi nuori loukkaantui vakavasti ulosajossa aamuyöllä

Varsinais-Suomessa Salossa sattui perjantaina aamuyöllä henkilöauton ulosajo, jossa yksi ihminen loukkaantui vakavasti. Onnettomuus tapahtui Tehtaantiellä puoli neljän aikoihin.

Autossa oli kolme ihmistä, joista yksi loukkaantui vakavasti. Varsinais-Suomen pelastuslaitokselta kerrottiin STT:lle, että auton kyydissä olleet ovat nuoria.

Vakavasti loukkaantunut nuori vietiin sairaalahoitoon. Kaksi muuta saivat ulosajossa lieviä vammoja.

Päivystävän palomestarin Riku Koskisen mukaan ulosajo sattui mutkassa. Auto törmäsi useampaan puuhun ja pysähtyi lopulta valliin.

Koskisen mukaan auto ajoi ulos tieltä huomattavaa nopeutta. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja. Poliisi tutkii ulosajon syytä.

Mies hukkui Ilomantsissa

Juhannusaattona mies hukkui Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa, Itä-Suomen poliisi kertoo. 48-vuotias kontiolahtelainen mies oli mennyt uimaan Ansalammella palaamatta rantaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtuneesta hieman neljän jälkeen iltapäivällä. Pelastuslaitoksen pintapelastajat löysivät miehen kuolleena vedestä viiden aikaan.

Poliisi suorittaa tapauksesta kuolemansyyntutkinnan.

Savonlinnassa etsitään kadonnutta miestä, etsintöihin osallistunut myös lentokone ja veneyksiköitä

Savonlinnassa etsitään kadonnutta miestä, johon ei ole saatu yhteyttä keskiviikkoillan jälkeen, kertoo Itä-Suomen poliisi.

Paikkakuntalaista miestä on etsitty Pullinlahdelta eilisestä iltapäivästä lähtien. Etsintöihin ovat poliisin apuna osallistuneet Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa, Rajavartiolaitoksen lentokone sekä pelastuslaitoksen ja Savonlinnan Järvipelastajien veneyksiköt.

Itä-Suomen poliisista kerrotaan STT:lle, että miestä etsitään poliisikoiran avulla. Aamuyöllä Rajavartiolaitoksen lentokone etsi miestä vesialueilta.

Miehen kotiosoitteen lähellä olevan kahvilan rannasta on kadonnut Pietari-merkkinen valkoinen soutuvene, jota miehen epäillään käyttäneen, poliisi kertoo. Katoamishetkellä miehellä on mahdollisesti ollut jalassaan tummat collegehousut.

Poliisi pyytää vihjeitä miehen liikkeistä ja Pullinlahdella havaituista soutuveneistä keskiviikkoillasta lähtien. Vihjeet voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.