Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juhannusaattona hukkui ainakin neljä ihmistä, Itä-Suomen poliisilla kiireinen juhannusyö: putkassa 44 ihmistä, humalassa ajettu jopa golfkärryllä

Juhannusaattona hukkui ainakin neljä ihmistä.

Perjantaina illalla sekä Pohjois-Savon Leppävirralla että Pohjois-Karjalan Kontiolahdella hukkui ihminen, kertoo poliisi tiedotteessa.

Leppävirralla hukkui 55-vuotias venäläismies ja Kontiolahdella 71-vuotias helsinkiläismies.

Poliisin mukaan molemmissa tapauksissa ilmoituksen tehneet tai sivulliset olivat saaneet veden varaan joutuneet rantaan, mutta miehet todettiin kuolleiksi. Tapauksissa suoritetaan kuolemansyyntutkinta.

Lisäksi Taivassalossa Varsinais-Suomessa hukkui vuonna 1970 syntynyt mies, Lounais-Suomen poliisi kertoi tiedotteessa varhain lauantaina.

Aiemmin perjantaina Itä-Suomen poliisi puolestaan kertoi, että Ilomantsissa Pohjois-Karjalassa oli hukkunut 48-vuotias mies. Kontiolahtelainen mies oli mennyt uimaan Ansalammella palaamatta rantaan.

Savonlinnassa taas on etsitty kadonnutta miestä, johon ei ole saatu yhteyttä keskiviikkoillan jälkeen. Paikkakuntalaista miestä on etsitty Pullinlahdelta. Miehen epäillään ottaneen käyttöönsä valkoisen soutuveneen.

Aiemmin juhannusviikolla Itä-Suomessa hukkui kaksi ihmistä, yksi Joensuussa ja yksi Savonlinnassa, kertoi Itä-Suomen poliisi Twitterissä .

Auto pyöri katon kautta ympäri ulosajossa Mäntsälässä, neljä parikymppistä sairaalaan

Uudellamaalla Mäntsälässä neljä ihmistä loukkaantui henkilöauton ulosajossa hieman puolenyön jälkeen juhannuspäivänä.

Pelastuslaitokselta kerrotaan STT:lle, että auto pyöri ainakin kerran katon kautta ympäri ja päätyi lopulta ojaan.

Auton kyydissä oli yksi mies ja kolme naista, kaikki suunnilleen parikymppisiä. Heidät vietiin onnettomuuspaikalta Töölön sairaalaan Helsinkiin. Palomestari ei osannut tarkemmin arvioida heidän vammojensa vakavuutta.

Ulosajo sattui suoralla tieosuudella Sälinkääntiellä. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja. Poliisi tutkii ulosajon syytä.

Itä-Suomen poliisilla kiireinen juhannusyö: putkassa 44 ihmistä, humalassa ajettu jopa golfkärryllä

Itä-Suomen poliisilla on juhannusyön aikana ollut hoidettavana 300 tehtävää. Poliisi tviittasi tänään puoli seitsemän aikaan aamulla, että poliisin säilössä on 44 ihmistä. Osa tehtävistä oli vielä kesken.

Itä-Suomen poliisi kirjasi yön aikana 20 liikennejuopumusta useilla erilaisilla liikennevälineillä: autojen lisäksi myös mopolla, sähkömopolla, traktorilla ja golfkärryllä.

Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa mies ajoi roimaa ylinopeutta Kuutostiellä myöhään eilen illalla. Nopeutta oli poliisin mukaan 173 kilometriä tunnissa satasen alueella. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.