Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tallink vuokraa kaksi alusta Marokkoon sadaksi päiväksi

Tallinkin Victoria I liikennöi Marokon ja Ranskan sekä Marokon ja Italian väliä heinä–syyskuussa tänä vuonna. Miika Siltalahti / LEHTIKUVA

STT

Laivanvarustamo Tallink kertoo vuokraavansa määräaikaisesti kaksi alustaan, Victoria I:n ja Romantikan, Välimeren liikenteeseen Marokkoon. Alukset liikennöivät Marokon ja Ranskan sekä Marokon ja Italian väliä heinä–syyskuussa 2021.

Aluksista Victoria I suuntasi Marokkoon heti maanantaina ja Romantika viikkoa myöhemmin. Vuokra-ajan aluksia operoi niiden oma kansi- ja konehenkilökunta.

– Vaikka Victoria I:n ja Romantikan vuokraus kestää verrattain lyhyen ajan, tarkoittaa se kuitenkin käyttöä aluksille ja ennen kaikkea työtä laivojen miehistölle 100 päivän ajaksi. Pyrimme jatkuvasti löytämään ratkaisuja, että alukset saataisiin liikenteeseen ja niiden miehistöt takaisin töihin, kertoo tiedotteessa Tallinkin toimitusjohtaja Paavo Nogene.

Tallink on vuokrannut aluksiaan Välimeren liikenteeseen aiemminkin.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut