Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesä ja järvikala, siinäpä hyvä pari – kotimaisen kalan syönti on terveellinen teko itselle ja ympäristölle, katso reseptit

Kotimaisen kalan myynti kasvoi viime vuonna esimerkiksi S-ryhmällä. Silti suuri osa suomalaisista syö edelleen tuontikalaa.

Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaan kalaa olisi hyvä syödä vähintään kaksi kertaa viikossa, eri kalalajeja vaihdellen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keskisuomalaisen sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 € / kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä KSML.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.