Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Lämpötilat jälleen 30 asteen tuntumassa, kunnon sateita joudutaan vielä odottamaan

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomeen on tulossa säärintama, joka tuo mukanaan kuuroluontoisia sateita. -RIIKKA SEPPÄLÄ SILJA-RIIKKA SEPPÄLÄ / LEHTIKUVA

STT

Sää jatkuu maanantaina erittäin lämpimänä. Lapissa ja maan keskiosassa lämpötila saattaa nousta jälleen 30–32 asteeseen. Maan eteläosaan on luvassa vain hieman miedompaa hellettä eli 26–30 asteen lämpötiloja, kertoo Ilmatieteen laitos.

Kuivuuteen on tällä viikolla tulossa pientä helpotusta. Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomeen on tulossa säärintama, joka tuo mukanaan kuuroluontoisia sateita. Lappiin on Ilmatieteen laitoksen mukaan tulossa torstaina voimakkaampia sadekuuroja ja ukkosta.

Ahvenanmaalla ja Varsinais-Suomessa metsäpalojen vaara on kuivuuden vuoksi erittäin suuri. Maanantain ja tiistain välisenä yönä erittäin suuren metsäpalovaaran alue laajenee useisiin muihin maakuntiin maan länsi- ja eteläosissa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut