Lämmin ja kostea ilma pilaa helposti ruoat – katso vinkit terassiherkkujen säilyttämiseen

Ruokatiedon toiminnanjohtaja Anni-Mari Syväniemen mukaan kesäkuumalla ruoan oikeanlainen säilytys vain korostuu. Tarja Leporanta

Kesähelteillä maistuu grilliruoka ja herkutkin nautitaan useimmiten terassilla. Nautintojen lomassa tulisi kuitenkin muistaa, että lämpimässä ja kosteassa ilmassa ruoat säilyvät huonosti.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi vain 9,90 € / kk ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja