Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Tammelassa vesijetillä liikkeellä ollut mies löytyi hukkuneena

Arttu Mäkelä / STT

Tammelassa vesijetillä liikkeellä ollut mies on löytynyt hukkuneena, kertoo Hämeen poliisi STT:lle. Poliisin tilannekeskuksen mukaan kuolleena löydetty mies on iältään nelikymppinen.

Hämeen poliisin ylikonstaapeli Petri Heleniuksen mukaan asiasta olivat ilmoittaneet sivulliset kuultuaan avunhuutoja järveltä. Hälytys tuli alkuyöstä ennen puolta kolmea.

Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Sanna Patojoen mukaan alueelta oli löytynyt ensin vesijetti, minkä jälkeen oli tehty etsintöjä, joiden myötä kuollut mies löytyi veden varasta.

Kuolemaan johtaneista tapahtumista ei ole tarkkaa kuvaa. Palomestarin mukaan vesijetti ei kuitenkaan näyttänyt siltä, että siitä voisi suoraan sanoa, että kuljettaja olisi esimerkiksi törmännyt sillä mihinkään.

Helenius kertoo miehen joutuneen veden varaan ja hukkuneen. Hänen mukaansa sivulliset eivät olleet nähneet, mitä tarkalleen oli tapahtunut, vaan ilmoitus perustui nimenomaan avunhuutoihin.

Palomestarin mukaan onnettomuus tapahtui Pyhäjärven selällä.

Poliisi jatkaa asian tutkimista kuolemansyyn selvityksenä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut