Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

THL: Suomessa 1 322 uutta koronavirustartuntaa – luku sisältää tartuntoja useammalta päivältä

Suomessa on raportoitu 1 322 uutta koronatartuntaa. Kahden viikon aikana on raportoitu 8 980 tartuntaa, mikä on 4 326 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

THL kertoo Twitterissä , että luku on tavanomaista suurempi, koska se sisältää raportoinnin perjantaipäivästä sunnuntaiaamuun.

Eilen THL kertoi, että päivän tartuntaluvuissa saattaa olla puutteita ja että asia korjataan maanantaihin mennessä. Tartuntaluvut ovat nyt korjaantuneet.

Yhteensä tartuntoja on raportoitu koko epidemian ajalta 112 207.

Koronaan liittyviä kuolemia on todettu tähän mennessä yhteensä 991. Se on seitsemän tapausta enemmän kuin THL raportoi viime keskiviikkona.

Koronavirusrokotteen ensimmäisen annoksen on saanut noin 3,74 miljoonaa ihmistä eli 67,3 prosenttia Suomen väestöstä. Toisen annoksen taas on saanut noin 2,15 miljoonaa ihmistä eli sen osalta kattavuus on 38,6 prosenttia.

Ensimmäisen annoksen saaneita on nyt lähes 26 000 enemmän kuin eilen. Toisen annoksen saaneiden määrä kasvoi vuorokaudessa lähes 58 000:lla..