Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kolme puolustusministeriön kansliapäällikön paikkaa hakeneista tulee talon sisältä

Puolustusministeriön osastopäällikkö, ylijohtaja Esa Pulkkinen on yksi ministeriön kansliapäällikön paikkaa hakeneista. Kuva on vuodelta 2015. RONI REKOMAA / LEHTIKUVA

STT

Puolustusministeriön kansliapäällikön virkaa on hakenut määräaikaan mennessä kahdeksan henkilöä, joista kolme hakijaa tulee ministeriön sisältä. Paikkaa ovat hakeneet puolustusministeriöstä apulaisosastopäällikkö Janne Kuusela, yksikönjohtaja, hallitusneuvos Hanna Nordström ja osastopäällikkö, ylijohtaja Esa Pulkkinen.

Muita hakijoita ovat Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen kaupallinen johtaja Lars-Christian Schauman ja vara-amiraali (evp.) Kari Takanen.

Loput kolme hakijaa ovat tutkija Päivi Hutukka, diplomi-insinööri Iiro Järveläinen sekä ohjelmistokehittäjä Piotr Lehtonen.

Lista ei ole välttämättä täydellinen, sillä hakijat ovat voineet jättää hakemuksensa myös valtioneuvoston kirjaamoon puolustusministeriön sijaan.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut