Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kansanedustajalta varastettiin rakas BMW – "Jos palautat autoni tankki täynnä ja ilman naarmun naarmua, en vaadi sinulle rangaistusta"

Kansanedustaja Hussein al-Taee toivoo Facebookissa, että varas palauttaisi hänellä takaisin rakkaan autonsa. Simo Löytömäki
Tommi Salo

Tommi Salo

Kansanedustaja Hussein al-Taee (sd.) kertoo Facebook-päivityksessään, että hänen autonsa on varastettu. Kansanedustaja pyytää varasta palauttamaan rakkaan BMW:n takaisin.

Päivityksen mukaan auto on varastettu maanantaina aamuyöllä Vantaan Myyrmäestä. Al-Taee esittää Facebookissa varkaalle suoran pyynnön.

"Jos palautat autoni tankki täynnä, ilman naarmun naarmua ja täysin kunnossa, niin en vaadi sinulle henkilökohtaisesti rangaistusta. Lainvalta tekee sinulle mitä tekee autoni varastamisesta, mutta minä en vaadi mitään. Kunhan palautat auton paikalleen."

Al-Taee kertoo työstäneensä autoaan muun muassa laittamalla siihen uusia alkuperäisiä BMW-osia, kun hänellä on ollut siihen varaa.

"Tämä auto on terapiaprojektini. Sulatan sen parissa päivän myötä tulleet murheet ja surut. En ole ehtinyt edes kunnolla nauttia sillä ajamisesta, ja nyt se on väärissä käsissä."

Kansanedustaja muistuttaa varasta siitä, että poliisi tietää etsiä varastettua autoa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut