Soili Rautakoski, 32, haluaa leivonnaisiinsa aitoa makua gluteenittomuudesta huolimatta, mutta eräs herkku saa täystyrmäyksen jo ennakkoon – "Niistä ei vain saa tarpeeksi ilmavia ja kerroksellisia"

Soili Rautakosken mukaan hiivaleivonnaisten tekeminen gluteenittomina on ihan oma lajinsa. Se vie aikaa, ja taikinaa on käsiteltävä hellästi. Timo Mustalampi

Kuohkea vehnäpulla on suomalaisten suosikkileivonnaisia. Entä kun vehnää ei voi tai halua käyttää, kuinka lähelle tavallista voi gluteeniton pulla päästä?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty