Soili Rautakoski, 32, haluaa leivonnaisiinsa aitoa makua gluteenittomuudesta huolimatta, mutta eräs herkku saa täystyrmäyksen jo ennakkoon – "Niistä ei vain saa tarpeeksi ilmavia ja kerroksellisia"

Soili Rautakoski kehittelee leipomuksiaan parhaan mahdollisen maun löytämiseksi. Viime aikoina testissä on ollut gluteeniton pitsapohja.

Kuohkea vehnäpulla on suomalaisten suosikkileivonnaisia. Entä kun vehnää ei voi tai halua käyttää, kuinka lähelle tavallista voi gluteeniton pulla päästä?

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi