Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Seksuaalirikoksiin syyllistyneen R. Kellyn kanavat poistettiin Youtubesta

R. Kelly todettiin viime viikolla syylliseksi useisiin seksuaalirikoksiin sekä rahankiristykseen. Hän voi saada elinkautisen vankeustuomion. Kuva vuodelta 2019. AFP / LEHTIKUVA

STT

Videopalvelu Youtube on poistanut seksuaalirikoksiin syyllistyneen R&B-laulaja R. Kellyn eli Robert Kellyn viralliset kanavat palvelustaan, uutisoivat muun muassa Financial Times ja NBC .

Kelly ei voi myöskään luoda palveluun uusia kanavia. Youtube ei kuitenkaan poista muiden käyttäjien lataamia videoita, joissa on artistin musiikkia.

R. Kellyn musiikkia on edelleen saatavilla Youtuben musiikin suoratoistopalvelu Youtube Musicissa sekä esimerkiksi Spotifyn , Applen ja Amazonin palveluissa. Yhtiöt eivät ole kertoneet, miten ne aikovat toimia Kellyn musiikin suhteen.

R. Kelly todettiin viime viikolla syylliseksi useisiin seksuaalirikoksiin sekä rahankiristykseen. Hän voi saada elinkautisen vankeustuomion.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut