Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ainakin 14 kuoli Damaskoksessa tienvarsipommien räjähdyksessä – Pohjois-Syyriassa hallituksen joukkojen tykkituli surmasi 13

Pommit räjäytettiin pääkaupunki Damaskoksessa aamuruuhkan aikaan. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Syyriassa ainakin 14 ihmistä kuoli armeijan bussissa kahden tienvarsipommin räjähdettyä keskiviikkona. Pommit räjäytettiin pääkaupunki Damaskoksessa aamuruuhkan aikaan.

Heti ei ollut tiedossa iskun tekijää, mutta jonkin aikaa iskun jälkeen hallituksen joukkojen tykistötuli surmasi 13 ihmistä maan luoteisosassa Idlibissä. Sotaa seuraavan Syrian Observatory for Human Rights -järjestön mukaan kuolleiden joukossa oli neljä lasta.

Syyrian luoteisosa on presidentti Bashar al-Assadia vastustavien kapinallis- ja jihadistiryhmien viimeinen linnake, kertoo BBC.

Damaskos on viime vuosina säästynyt paljolti hyökkäyksiltä, ​​koska hallinnon joukot miehittivät kapinallisten aiemmin hallitsemat lähiöt.

Sisällissota Syyriassa alkoi vuonna 2011, ja sen aikana yli 350 000 ihmistä on kuollut taisteluissa ja miljoonat ovat joutuneet jättämään kotinsa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut