Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Konsulttiyhtiö Afry ostaa suomalaisen rakennus- ja kiinteistöalan konsulttiyhtiö Vahasen

Suunnittelu- ja konsultointiyhtiö Afry ostaa suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan konsulttiyhtiö Vahasen koko osakekannan, yhtiöt kertoivat maanantaina.

– Afryn tavoitteena on vahvistaa jalansijaa Pohjoismaissa. Vahasen avulla voimme tarjota entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita suomalaiselle kiinteistösektorille ja vahvistaa ympäristöpalveluitamme ja siten tukea asiakkaitamme suuremmissa ja vaativammissa hankkeissa, kertoo tiedotteessa Afryn Suomen maajohtaja Kalle Rasinmäki.

Vahasen liikevaihto vuonna 2020 oli 46,6 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 500 ihmistä ja sillä on toimistot 10 paikkakunnalla Suomessa sekä toimistot Virossa ja Romaniassa. Afry työllistää noin 16 000 ihmistä eri maissa.

Kauppahintaa ei kerrottu julkisuuteen. Yhtiökauppa vaatii vielä kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Kilpailuviranomaisen päätöstä odotetaan vuoden loppuun mennessä.