Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Saarikko lähtee ehdokkaaksi aluevaaleihin – keskiössä lähipalvelujen turvaaminen

Aluevaaleissa ehdolle asettuva keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko haluaa siirtää hyvinvointipalveluissa painopistettä peruspalveluihin ja varhaiseen apuun. MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA

STT

Keskustan puheenjohtaja, valtiovarainministeri Annika Saarikko lähtee ehdokkaaksi aluevaaleissa Varsinais-Suomessa. Kipinä ehdokkuuteen löytyy Saarikon mukaan tasa-arvoisten ja laadukkaiden lähipalvelujen turvaamisesta.

– Neuvolat, hoitoon pääsy ja vanhusten turvallinen arki mielessä lähden luottamusta hakemaan. Toimivat lähipalvelut koko maakunnassa on vaalien ydinkysymys, keskustan puheenjohtaja linjasi puolueen lauantaina lähettämässä tiedotteessa.

Saarikko haluaa siirtää hyvinvointipalveluissa painopistettä peruspalveluihin ja varhaiseen apuun. Paremmin ja nopeammin vaivoihin puuttumalla raskaiden erikoispalvelujen tarve hänen mukaansa vähenee.

Aiemmin Turun, nykyisin kotikuntansa Oripään päätöksenteossa vaikuttava Saarikko haluaa koko maakuntaan yhteishenkeä siitä, että postinumeroon katsomatta ketään ei jätetä syrjään.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut