Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IL: Poliisi tutkii toistakin epäiltyä pahoinpitelyä päiväkodissa – vanhemmat saivat sähköpostia "mahdollisesti sopimattomasti toimineesta aikuisesta"

Poliisi tutkii toistakin pahoinpitelyepäilyä päiväkodissa, kertoo Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan Helsingissä toimivassa päiväkodissa on tiedotettu kaikkia vanhempia sähköpostilla, että päiväkodissa on töissä mahdollisesti sopimattomasti toiminut aikuinen.

Vs. varhaiskasvatusjohtaja Ulla Lehtonen kertoo Iltalehdelle, että viestin on lähettänyt päiväkodin johtaja ja että epäilty henkilö on määräaikaisessa työsuhteessa mutta ei tällä hetkellä töissä.

Helsingin poliisille tehtiin asiasta rikosilmoitus tällä viikolla ja poliisi on aloittamassa esitutkintaa rikosnimikkeellä pahoinpitely.

Lokakuun lopussa Iltalehti kertoi niin ikään, että poliisi tutkii helsinkiläiseen päiväkotiin liittyviä rikosepäilyjä.

Helsingin Sanomien mukaan tässä tapauksessa päiväkodin varajohtajan epäillään pahoinpidelleen lapsen. Lisäksi poliisi selvittää, onko päiväkodin johtajaa syytä epäillä virkarikoksesta. Kyse on siitä, onko johtaja puuttunut päiväkodin asioihin riittävällä tarkkuudella. Lehden mukaan epäillyt henkilöt eivät enää työskentele kyseisessä päiväkodissa.