Maa-artisokkakeittoa, lohta ja mustikkakukkoa – tutuista raaka-aineista syntyy juhlava menu itsenäisyyspäiväksi, katso reseptit

Tilliranskankermalla, pähkinöillä, manteleilla ja granaatti­omenalla peitelty uunilohi on juhlava. Riikka Hurri

Joulukauden perinteiset reseptit luottavat siihen, että arkiset raaka-aineet on mahdollista kohottaa juhlaviksi, kun niille antaa hieman aikaa ja ajatusta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty