Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lidlin uudistus hullaannutti asiakkaat: "Emme odottaneet tällaista suosiota"

Yhä useampi poistuu Lidlistä ilman paperista ostoskuittia. Digikuitin suosio on yllättänyt.

– Ihan näin nopealla aikataululla emme odottaneet tällaista suosiota. Viime viikkoina jo lähes 40 prosenttia kaikista Lidl Plus -sovelluksen skannauksen yhteydessä toteutuneista kuiteista oli pelkästään digitaalisessa muodossa, kertoo tiedotteessa Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

”Haluan vain digikuitin” -ominaisuuden on valinnut tähän mennessä jo lähes 170 000 asiakasta. Paperikuitteja on jätetty tulostamatta yli 1 400 000 kappaletta.

Kassakuitteja Lidlissä tulostetaan vuosittain kymmeniä tuhansia rullia. Valitsemalla digikuitin myös asiakas voi vaikuttaa paperijätteen määrään ja säästää luontoa.

– Jos puolet Lidl Plus -asiakkaista valitsisi ”haluan vain digikuitin” -valinnan ja skannaisi Lidl Plus -kortin kassalla, voitaisiin vuodessa säästää kymmeniä tuhansia kuittirullia paperia. Näiden yhteenlaskettu pituus on melkein 2000 kilometriä. Tämä kilometrimäärä olisi karkeasti matka Helsingistä Müncheniin, Forsström laskee.