Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauto törmäsi keskikaiteeseen ja sinkoutui kaiteiden väliin Oulussa – yksi irrotettiin ajoneuvosta ja vietiin sairaalaan

Oulussa henkilöauto törmäsi torstaina alkuyöstä tien keskikaiteeseen ja sinkoutui törmäyksen voimasta kaiteiden väliin keskikaistalle, kertoo Oulu-Koillismaan pelastuslaitos.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle ajoneuvossa oli yksi ihminen. Keski-ikäinen mies jouduttiin irrottamaan autosta leikkaamalla, minkä jälkeen hänet toimitettiin jatkohoitoon. Päivystävän palomestarin mukaan mies oli juttelukunnossa, kun häntä siirrettiin ambulanssiin.

Kuljettajan vammojen vakavuutta on vaikea arvioida, mutta palomestarin arvion mukaan hänellä ei kuitenkaan luultavasti ole hengenvaaraa.

– Vaikea arvioida, mutta ehkä nyt ei, päivystävä palomestari Vesa Ek kertoi STT:lle aamuyöstä.

Turma ei aiheuttanut juurikaan haittaa muulle liikenteelle. Auto oli sinkoutunut kaiteiden väliin ja romua oli tiellä jonkin verran. Ajoneuvo ja tien keskikaiteet vaurioituivat pahoin törmäyksessä.

Törmäyksestä ilmoitti ohikulkija. Pelastuslaitos sai hälytyksen alkuyöstä ennen puolta kahta.

Poliisi tutkii turman syytä.