Lihankorvikkeet maistuvat nyt selvästi paremmilta kuin kymmenen vuotta sitten ja menevät kaupoissa kuumille kiville – ravitsemustieteen asiantuntija nostaa esille yhden valitettavan seikan

Kasviproteiinit eli niin kutsutut lihankorvikkeet vakiintuivat osaksi kuopiolaisen Toni Savolaisen, 39, ruokavaliota reilu vuosikymmen sitten.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 6 kk vain 4,90 € / kk Tilaa tästä 2 kk määräaikaisena 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi