Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisikoira Kessu löysi tunteja kateissa olleen vanhuksen pakkasesta värjöttelemästä Mäntsälässä

Mäntsälässä poliisin koirapartio löysi tunteja kateissa olleen vanhuksen 16 asteen pakkasesta viime yönä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi Twitterissä .

Noin 80-vuotias vanhus löydettiin kello neljän jälkeen aamuyöllä Mäntsälän keskustasta rakennuksen ovisyvennyksestä värjöttelemästä. Hän oli kylmissään, mutta muuten voimissaan, kerrotaan poliisin tilannekeskuksesta STT:lle.

Poliisikoira Kessu oli lähtenyt jäljestämään vanhusta siitä osoitteesta, josta tämä oli kadonnut. Koira löysi kadonneen runsaan tunnin jäljestyksen jälkeen.

"Joulurauha taisi valitettavasti päättyä"

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan viime yö oli rauhattomampi kuin edeltänyt lauantain vastainen yö.

Poliisi teki kuluneen yövuoron aikana yhteensä 12 kiinniottoa eri rikostapausten vuoksi. Rikosnimikkeisiin lukeutuvat ainakin törkeät rattijuopumukset, pahoinpitelyt ja varkaudet.

Vantaalla poliisi otti kiinni neljä ihmistä, joiden epäillään olleen varkaissa yrityksen pihalla. Tutkinta on kesken, eikä poliisi kerro tapauksesta tarkemmin. Asiaa tutkitaan varkautena.

Itä-Uudenmaan poliisin päivystävän tutkinnanjohtajan Markku Lylykankaan mukaan murtovarkaita on ollut joulun aikana liikkeellä yleisemminkin.

Itä-Suomen poliisi puolestaan tviittaa , että "joulurauha taisi valitettavasti päättyä" joulupäivänä kello 24. Poliisi kertoo selvitelleensä puolenyön jälkeen muun muassa perheriitoja ja pahoinpitelyjä sekä jäljittäneensä kadonneita ja karanneita.

Kemissä niskoittelua poliisia kohtaan

Kemissä naisen epäillään pahoinpidelleen poikaystäväänsä viime yönä, kertoo Lapin poliisi. Miehen mukaan nainen oli lyönyt häntä useita kertoja kasvoihin.

Niin ikään Kemissä useita nuoria aikuisia otettiin kiinni niskoittelusta poliisia kohtaan viime yönä.

Poliisi sai ilmoituksia häiritsevästä metelistä ja kävi useamman kerran puuttumassa metelöintiin. Osa nuorista ei noudattanut poliisin kehotuksia ja käskyjä. Viisi nuorta otettiin kiinni, ja he saivat sakot niskoittelusta poliisia kohtaan.

Aiemmin yöllä yksi juhlijoista oli repinyt poliisiautosta takapyyhkijän irti, poliisi kertoo. Noin 20-vuotias nuori vietiin putkaan, ja häntä epäillään lievästä vahingonteosta.