Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Autovaras nukahti rattiin keskellä katua Lahdessa, tarkempi tutkimus paljasti syyn

Huoltoliikkeestä auton varastanut parikymppinen mies jäi kiinni perin omituisella tavalla Lahdessa varhain perjantaiaamuna.

Hämeen poliisin partio sai aamuviiden aikaan ilmoituksen henkilöautosta, joka oli käynnissä keskellä Rajakatua. Ilmoituksen mukaan kuljettajan paikalla nuokkui mies "kuola valuen pitkin poskea".

Paikalle ennen poliisia ehtineet ensihoitajat olivat todennut miehen olevan muuten kunnossa, mutta hän oli vahvasti huumausaineiden vaikutuksen alainen.

Partio tavoitti rekisterinumeron perusteella auton omistajan, joka kertoi vieneensä auton perjantaina huoltoon Lahden keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen. Huoltoliikkeessä selvisi, että sinne oli murtauduttu. Liikkeestä oli varastettu auto sekä erilaisia huoltotarvikkeita, jotka löytyivät sen sisältä.

Auton ja tavarat anastanut mies pidätettiin. Hän epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, varkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut